REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hele wereld wil schandaalboek over Trump lezen: al meer dan miljoen exemplaren besteld

De boekverkoop van Fire and Fury: Inside the Trump White House loopt, mogelijk ook dankzij Trumps tirades ertegen, als een trein. In heel wat boekenwinkels in de VS is het schandaalboek voorlopig niet meer te krijgen en kan de uitgever niet volgen met drukken. Ook bij ons is de interesse groot, ook al verschijnt het boek pas over enkele weken.

17 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Ik zou nooit overwegen om zo een vod te kopen, ik baseer me liever op de gevestigde media om me te informeren. Met de gevestigde media bedoel ik uiteraard degelijke kranten en onpartijdige nieuwszenders.
  • peter servranckx

    6 jaar geleden
    Wie zijn hier eigenlijk de idioten ? Degene die een boek schrijft over de waarheid achter een president ( en dan op het eerste blad de woorden "het boek is NIET berust op waarheden"), hij is zelfs gekend als journalist die een loopje neemt met de waarheid. Of al die dit boek kopen en lezen om de waarheid te willen weten ? Een kleine opmerking : de schrijver zal er een mooi centje aan verdienen, denk ik.
  • jean petermans

    6 jaar geleden
    Positieve of negatieve publiciteit, maakt niks uit, als er maar over Trump gepraat wordt, blijft zijn populariteit stijgen, zou me helemaal niet verwonderen dat dit boek een effectieve samenwerking is tussen Bannon en Trump
  • Elsie Gosse

    6 jaar geleden
    Gil Rod heeft gelijk en ook andere reacties hieronder slaan de nagel op de kop. Als men zo blijft doorgaan met Trump non stop te bashen, zal hij bovendien nog populair worden bij mensen die tegen bashen zijn en zich ergeren aan roddelverhalen. Al die zwartmakerij riskeert een omgekeerd effect te creëren.
  • willy cornille

    6 jaar geleden
    Trump zou overwegen om de uitgeverij over te nemen, niet om de uitgave van het boek te blokkeren maar gewoon uit winst oogmerk. Wat ze schrijven interesseert hem niet zolang ze maar schrijven over hem. Zo vangt hij 2 vliegen in een klap.