Rapper Boef
Volledig scherm
Rapper Boef © ANP Kippa

Dan toch: een club waar Boef wél welkom is, "extra beveiliging geregeld"

MuziekHet leek erop dat de Nederlandse rapper Boef een rustig voorjaar zou hebben, maar ondanks de vele afzeggingen door festivals naar aanleiding van de 'kechs'-affaire, is rapper Boef in februari wél welkom in een discotheek in Gelderland. Dat staat te lezen in De Telegraaf.

24 reacties

  • Adam Bukuru

    6 jaar geleden
    Vergeef hem fouten maken kan altijd.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    geef da aub geen aandacht , aub mensen van de media
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    misschien moet boefje een aantal hoertjes meebrengen om zich te beschermen ... hij is toch niet mans genoeg om een lekke band te vervangen
  • piet maes

    6 jaar geleden
    moet geen mens meer naar zijn optredens gaan. in zijn beurs treffen is de enige remedie.
  • Dimi Bauwens

    6 jaar geleden
    Een jonge jongen? Gaan we ons daarachter wegsteken? Nochtans bestaan er genoeg "jonge jongens" waarvan het moreel kompas wel strookt met hun voorbeeldrol. Ik laat hier nog zijn invloed op andere "jonge jongens" jegens vrouwen ter zijde!
  1. Average Rob spendeerde 30.000 euro om reeks over Iron Man te maken: “Een verlieslatend project”
    BV

    Average Rob spendeerde 30.000 euro om reeks over Iron Man te maken: “Een verliesla­tend project”

    Afgelopen zomer nam Robert Van Impe (33), beter bekend als Average Rob, samen met zijn broer deel aan de Iron Man. Na 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km lopen haalden ze de finish. Kijkend Vlaanderen kon de voorbereidingen en de wedstrijd tot op de voet volgen op zijn YouTubekanaal. Hoewel de video goede kijkcijfers behaalde, bleek het toch een verlieslatend project te zijn. “Dat heeft me 30.000 euro gekost”, bekent hij in de podcast ‘10 meest gegoogelde vragen’.
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”