© Facebook

Vrouw brengt kerstboom op 4 januari terug naar winkel en vraagt geld terug “omdat hij dood is”

Een Amerikaanse vrouw heeft het aangedurfd om vorige week haar kerstboom terug te brengen naar de winkel waar ze hem kocht en vervolgens het geld terug te vragen omdat de boom “dood was”. Een omstander maakte een foto van het tafereel en postte die op Facebook.

ehu

“Een vrouw in de rij van Costco”, schrijft Scott Bentley bij zijn foto op Facebook. “Ze komt op 4 januari haar kerstboom terugbrengen ‘omdat hij dood is’. Ik zag het allemaal met mijn eigen ogen gebeuren, zo’n halfuur geleden.”

In een andere post vertelt Bentley dat de vrouw uiteindelijk wel degelijk een terugbetaling kreeg van het winkelfiliaal in Santa Clarita, in de staat Californië. “Maar niet met de glimlach. Ze kreeg heel wat vragen, moest haar aankoop bewijzen en was zelfs een beetje beschaamd. Maar ik denk niet dat ze zich daar iets van aantrok, want deze vrouw heeft geen geweten.”

© Facebook, Imgur

Bentley postte de foto op Facebook en hij belandde ook op Imgur, waar veel mensen hun ogen niet konden geloven. “Je hebt zuinig. Je hebt goedkoop. En je hebt deze vrouw”, schrijft iemand. “Mijn zus werkt bij Costco en ik kan dit bevestigen”, zegt iemand anders. “Mensen doen dit constant. Ze vragen zelfs om een terugbetaling zonder de boom mee te brengen.”

Warenhuisketen Costco lijkt er in elk geval om bekend te staan zowat alle producten zonder al te veel poeha terug te nemen. “Een van mijn vrienden heeft eens een 10 jaar oude printer teruggebracht”, laat iemand weten. “Er werden geen vragen gesteld.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer