De  vrouw had het vliegtuig helemaal voor zichzelf.
Volledig scherm
De vrouw had het vliegtuig helemaal voor zichzelf. © rv

Vrouw heeft vliegtuig voor zichzelf na boekingsfout

Toen de vlucht van een Amerikaanse vrouw gecanceld werd, kregen alle passagiers een nieuwe vlucht aangeboden. De wijziging werd echter nooit doorgegeven aan de vrouw, die daarop een heel vliegtuig voor zichzelf had.

14 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Gelukkig betrof het een korte binnenlandse vlucht": waarom gelukkig? Het zou nog veel leuker zijn als dit gebeurde op een langeafstandsvlucht.
  • Pieter Dehaene

    6 jaar geleden
    Ecologisch...
  • chantal leuthreau

    6 jaar geleden
    Heb dit ook meegemaakt met de trein . Er was een personeelsfeestje naar Walibie voorzien vanuit Oostende en er zaten slechts 2 mensen op de trein . Ook door een vergissing ,waaronder een vader met z'n zoontje . Zij zaten wel héél op hun gemak
  • Christiaan van Mansfeld

    6 jaar geleden
    Ik herken wel wat. Ooit werd ik kosteloos met mijn vrouw 1e klas geboekt van Washington naar Las Vegas. We kwamen uit een business vlucht van KLM. In het vliegtuig bleken we de enige te zijn (behalve economy) 2 stewardessen alleen voor ons. Beide denk ik eerder 70 dan 60. Ze puften en schommelden als bejaarden. We hebben 4 uur oogcontact vermeden omdat bij elke beweging er een meteen vroeg wat we wilden. Lijkt luxe naar voelde zo niet.
  • Peter Jacob

    6 jaar geleden
    Ryanair zeker.