Dimitri Vegas schittert naast Jean-Claude Van Damme in ‘The Bouncer’

Het gaat hard voor de Willebroekse dj Dimitri Vegas. Na een rol in ‘Patser’ en ‘Rise of the Living Dead’ zal hij binnenkort ook te zien zijn in de Amerikaanse film ‘The Bouncer’, en dat naast niemand minder dan Jean-Claude Van Damme.

JaTi

Als dj en producer scheert Dimitri Thivaios al jarenlang hoge toppen, maar nu is hij ook actief als acteur. Over enkele weken zal hij samen met zijn broer Mike te zien zijn in ‘Patser’, de nieuwe film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah, en ook in ‘Rise of the Living Dead’ krijgt hij een rol. Nu raakte ook bekend dat de Willebroekenaar mag opdraaien in ‘The Bouncer’, een actiethriller met Jean-Claude Van Damme.

De opnames starten eind deze maand en vinden deels plaats in Dinant. Jean-Claude Van Damme speelt de rol van Lukas, een buitenwipper of ‘bouncer’ van een nachtclub die zorgt voor zijn achtjarige dochter. Op een nacht verliest Lukas tijdens een ruzie de controle en belandt hij in de gevangenis. Zijn dochter wordt in een pleeggezin geplaatst. Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Interpol Lukas rekruteert om een Nederlandse leider die vanuit België opereert, ten val te brengen, in ruil voor de voogdij van zijn dochter.

Welke rol Dimitri Vegas zal vertolken, is nog niet duidelijk. Het is de tweede keer dat hij en Van Damme samen op het scherm te zien zijn. ‘The Muscles from Brussels’ speelde ook mee in de videoclip van ‘The Hum’ in 2015, waarin ook Hollywoodster Charlie Sheen te zien is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER