De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk.
Volledig scherm
De verdachte werd onder vuur genomen in de Keizershoevestraat in Wilrijk. © Google Street View - belga

Anonieme getuige uit Pano-reportage krijgt drie kogels in de benen terwijl hij met zoontje (2) thuiskomt

Mohamed T., een jongeman die recent getuigde in de Pano-reportage over de drugshandel in Antwerpen, is dinsdagavond onder vuur genomen in Wilrijk.

34 reacties

  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    een goede raad!! neem niet deel aan zulke programma's als je iets te verbergen hebt.
  • Patrick Bee

    6 jaar geleden
    En dan staat er dit bij als neven artikel ;Parket: “Pano geeft onjuist beeld van drugsbeleid”.
  • Stefan Janssens

    6 jaar geleden
    Vrij grappig dat Pano deze kan strikken om getuigenis af te leggen. Eigenlijk had deze al lang opgepakt moeten zijn, veroordeeld en zwaar gestraft !! Maar ja, in Belgistan kan dat allemaal uiteraard. Dat multiculturele is zeer verrijkend voor onze maatschappij, niet waar heren Van Besien en Calvo ?
  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    De VRT is niet enkel een SPA bastion, maar blijkbaar zitten er ook verklikkers en of is dit programma zo slecht gemaakt dat de ondervraagden kenbaar zijn. De belastingbetaler is de zoveelste maal gestroopt voor het vele geld dat de VRT kost.
  • Gino De Neef

    6 jaar geleden
    Anoniem dus he
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem
  1. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.
  2. Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”
    PREMIUM

    Kinderen delen hun grootste vragen over de oorlog: “In mijn bed denk ik soms aan Gaza en Oekraïne. Straks is dit misschien ook ons leven”

    Zijn de kinderen in Vlaanderen bezig met de oorlogen die zich op dit moment afspelen? In het zesde leerjaar van basisschool De Twijg in Wijgmaal alleszins wel. Wahda (13), Lissa (12), Lola (11), Sien (11), Mohamed (11) en Titus (11) vertellen welke vragen, zorgen en angsten ze ervaren bij de oorlogsbeelden uit Gaza en Oekraïne. Vandaag, om vijf voor twaalf, stampen kinderen in meer dan tweehonderd Vlaamse scholen hard met hun voeten op de grond, op initiatief van SOS Kinderdorpen en Ketnet: “Waarom moeten de kinderen in Gaza dat allemaal meemaken?”