De voormalige
Volledig scherm
De voormalige © REUTERS

N-VA wil Puigdemont naar Vlaams Parlement halen, CD&V en Open Vld zijn niet enthousiast

BinnenlandN-VA wil Carles Puigdemont naar het Vlaams Parlement halen, maar coalitiepartners Open Vld en CD&V lijken niet erg happig op de komst van de afgezette Catalaanse regeringsleider. Dat hebben verschillende bronnen gemeld. 

63 reacties

  • Eddy vandeweyer

    6 jaar geleden
    @Dan Midden : Als er één partij is die best zwijgt over het verleden (van andere partijen ) en verwijst naar collaboratie dan moet het NVA wel zijn. Dit getuigd nogmaals de arrogantie van NVA en hoe respectloos NVA is naar de Belgische bevolking.
  • Eddy vandeweyer

    6 jaar geleden
    Maar laat die separatist toch komen, als hij aanstalten maakt om gaan te spreken moeten alle partijen vertrekken, dan zit de Belgische Separatistische partij NVA genaamd daar met hunne vriend alleen , aja zij steunen hun vrienden altijd ( raar dat zij alleen maar separatistische vrienden hebben en dan nog in het buitenland).
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    de helft van catalonie wil zich van catalonie afscheuren om bij spanje te blijven . hetzelfde verhaal voor antwerpen ... de rest van vlaanderen wil zich van antwerpen afscheuren om bij belgie te blijven .... ze mogen die catalaanse problemen daar in spanje houden, wij moeten eerst onze problemen oplossen. wie zei weeral, bemoei je niet met andermans zaken .... ene van t schoon verdiep ?
  • John Nelis

    6 jaar geleden
    Zowel het Vlaamse als het Federale parlement dienen een duidelijk standpunt in te nemen mbt de Catalaanse kwestie. Politici opsluiten, op burgers kloppen, mensenrechten en democratie niet respecteren... We kunnen niet even blind zijn en blijven wegenkijken zoals de EU!
  • Peter Hegge

    6 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp; Verlaat hij zijn kiezers om op te komen voor de Vlamingen die zich willen afscheuren in België. Op uitnodiging met de steun van.........?