Zware aanrijding tussen twee vrachtwagens.
Volledig scherm
Zware aanrijding tussen twee vrachtwagens. © Wouter Spillebeen

Zware aanrijding tussen vrachtwagens in Maldegem

Op het kruispunt van de Koning Albertlaan en de expresweg N49 in Maldegem zijn twee vrachtwagens deze middag op elkaar ingereden. 

4 reacties

  • guido van der smissen

    6 jaar geleden
    inderdaad ,totaal geen controle op de vrachtwagens vandaag weer eens bewijs geleverd naar Brussel gereden inde regen en meer vrachtwagens op de tweede band dan op het eerste vak inhalen in regen verboden,maar ja weer geen controle in dit oneerlijke landals ze iedere vrachtwagen controleren dan rijden er op 1 maand 50% minder zijn met niks in orde lappen de wet aan hun laars en krijgen nog een knipoog van de Belgische overheidinstellingen een dikke proficiat
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Ik heb 10 jaar lang de expresweg gedaan dagelijks van Westkapelle - Antwerpen en terug een levensgevaarlijke weg en nergens geen controle te zien in die 10 jaar of af en toe eens een flitscamera voor de snelheid .
  • Regis Desmet

    6 jaar geleden
    Ja meneer tamsijn in alle vrachtwagens vanaf 2015 aangekocht is dat wettelijk eu standaard, maar alle vrachtwagens ervoor ingeschreven was dat een optie
  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    Een verplicht automatisch remsysteem zou zoiets vermijden. Wanneer? Technisch is dat geen enkel probleem, vele nieuwe personenwagens zijn er al standaard mee uitgerust.