Kailee Jo en haar vader Ronald ‘Ronnie’ McMullen.
Volledig scherm
Kailee Jo en haar vader Ronald ‘Ronnie’ McMullen. © Facebook

Vader beweert dat dochter (22) zichzelf per ongeluk doodschoot. Tot politie ontdekt dat ze revolver onmogelijk zelf afgevuurd kan hebben

Buitenland“Mijn dochter heeft zichzelf per ongeluk in het gezicht geschoten terwijl ze met een revolver aan het spelen was. Kom snel.” Dat zei de Amerikaanse Ronald ‘Ronnie’ McMullen (43) uit Norman, Oklahoma op 29 juni vorig jaar toen hij het noodnummer belde. De hulpdiensten gingen meteen ter plaatse en schrokken van wat ze aantroffen.

12 reacties

  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Hij sloeg haar en zou haar aangerand hebben. Als dat waar is moet je niet ver naar een reden zoeken. Schrik omdat ze haar verhaal openbaar wou maken, denk ik.
  • lut vanhyfte

    6 jaar geleden
    Als kind ben je totaal overgeleverd aan degenen die je opvoeden en er is geen enkele screaning. Dit is onverantwoord, zovelen lijden in stilte en zijn voorgoed beschadigd. Overheden zijn medeplichtig en moesten samen met kindermishandelaars verantwoording afleggen!
  • Fred Debroek

    6 jaar geleden
    Ik zou nooit een 357 per ongeluk op mezelf richten en zeker niet als ik niet weet of er nog een kogel in de trommel zit. Denk dat de vader dus meer weet!!
  • killie billie

    6 jaar geleden
    En die moeder heeft niks gezien?? Lijkt alsof zij hoofdgetuige zou moeten zijn... wat een erg verhaal
  • Ron Kordet

    6 jaar geleden
    Vanaf 45 centimeter jezelf doodschieten is zeker wel mogelijk. Bij zelfmoord niet waarschijnlijk omdat de kans op mislukking te groot is. Maar een ongeluk is niet onmogelijk, maar ik denk ook niet waarschijnlijk.