rv
Volledig scherm
© rv

"We zijn 99 procent zeker dat Kars meegenomen is": gezin looft 1.000 euro uit voor terugkeer vermiste hond

Een gezin uit het Vlaams-Brabantse Meuzegem, in Meise, is nog altijd wanhopig op zoek naar Kars. Dat is een bordercollie die al bijna twee maanden spoorloos is. Het gezin van Helena Menten doet een nieuwe oproep naar tips om hun vriend terug te krijgen.

11 reacties

  • nikita lambier

    6 jaar geleden
    mooi zetje van deze mensen en beloning toch wel om te zeggen dat ze van hun dier houden en dat is toch het belangrijkste hoop op een goed einde voor hen
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    deze menen te zeggen sprong regelmatig over omheining =dan ben je zelf in fout sommigen houden een verloren hond Dus
  • censor

    6 jaar geleden
    Een hond houd je niet tegen als het 'hondetijd' is, knagen zelfs metalen omheining kapot om te ontsnappen, normaal of hopelijk keert hij terug. inderdaad, een border is een van de slimste honden...
  • Chris de Velde

    6 jaar geleden
    Uit Eigen ondervinding.... gechipte hond, verdwenen, duikt na 2 maanden op in een asiel in Nederland maar bleek toen reeds verkocht aan nieuwe eigenaars. Asiel kwam aandraven met een vervalste afdruk van de chip gegevens waarop een onbestaand telefoonnummer vermeld stond. Resultaat: een nederlands gezin heft mijn hond in bezit.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Begrijp niet dat een hond zo maar in lucht kan opgaan. Als hij niet dood is, dan moet iemand hem hebben. Hij is toch gechipt. Een dier dat je vindt hou je niet dan zoek je zijn baasje. Dat hoort zo. Hopelijk zit hij niet in het buitenland in de handen gevallen van valse kwekers, zo n mooi dier.