Theo Francken reageerde verbaasd op de vergelijking van The New York Times.
Volledig scherm
Theo Francken reageerde verbaasd op de vergelijking van The New York Times. © BELGA

New York Times: “Theo Francken is de Vlaamse Trump”

BinnenlandDe Soedan-rel haalt ook de krantenkoppen in het buitenland. The New York Times publiceerde het artikel “België in oproer door gemartelde Soedanezen die gedeporteerd werden”, en vergelijkt onze staatssecretaris voor Asiel en Migratie met de Amerikaanse president. En daar is Theo Francken het helemaal niet mee eens. 

469 reacties

  • Norbert Corten

    6 jaar geleden
    En uit welke vooral linkse en franstalige Belgische bronnen haalt de New York times zijn informatie ? België doet gewoon wat alle west Europese landen uitvoeren, alleen de twitters van Francken trachten de kiezers van vooral Vlaams Belang terug te winnen.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Carlos Baillieu stop eens met nonsens te parafraseren. "Ruim 54.400 nieuwe jobs in een jaar tijd, de banengroei is het grootst bij 50-plussers". Dank zij vooral door N-VA.
  • Carlos Baillieu

    6 jaar geleden
    Toen NVA aan de macht kwam, maakte de rest van Europa zicht zorgen omdat een exreem rechtse partij de plak ging zwaaien. Nu zijn er nog altijd Vlamingen die het huidige beleid normaal vinden. Zijn jullie blind of kan het jullie geen moer schelen dat dit land de weg opgaat zoals in de jaren 1930 tot 40. Ze NVA net als VLAAMS BELANG in het cordon sanitaire. NVA noooiit meer.
  • Can Cannan

    6 jaar geleden
    Onmenselijkheid wordt beloond
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Als je het huidige Belgisch asielbeleid vergelijkt met de meeste landen buiten Europa dan is dat een uiterst toegeeflijk en zelfs laks beleid. Dan vraag ik me hoe de New York times het beleid van die andere land dan wel zou omschrijven?