© TradeMe

Vrouw verkoopt trouwjurk online: “Jurk is in perfecte staat, in tegenstelling tot mijn huwelijk”

Een gescheiden vrouw uit Nieuw-Zeeland heeft onlangs haar trouwjurk te koop gezet op het internet. Haar zoekertje valt enorm op tussen alle andere, vooral door de bittere tekst bij de foto’s. “Item slechts één keer gedragen, per vergissing”, klinkt het.

nadb

“Trouwjurk te koop. Slechts één keer gedragen, per vergissing”, steekt de vrouw van wal in het zoekertje. “Help me alsjeblief om deze jurk te laten verdwijnen uit mijn leven. Ze betekent niks meer voor mij. Het kledingstuk is ook in perfecte staat, in tegenstelling tot mijn huwelijk. Zo goed als nieuw en klaar voor een écht huwelijk na een oefening in 2013.”

Ook de rest van het bericht is geschreven in dezelfde toon. Zo noemt ze haar echtgenoot een compulsieve leugenaar en omschrijft ze haar huwelijk als een grote fout.

De vrouw hoopt nog zo’n 300 dollar te krijgen voor het kledingstuk. Wat ze met het geld gaat doen? Een abonnement kopen voor de fitness zodat ze de kilo’s kan verliezen die ze tijdens haar “ongelukkige huwelijk” is bijgekomen.

Verder heeft ze nog één geruststellende boodschap voor potentiële kopers: “Ik heb het ongeluk er eigenhandig uit gewassen.”

© TradeMe

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer