Amerikaans president Donald Trump.
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump. © Photo News

11-jarig meisje steekt Trump hart onder de riem: "Ik word ook niet door iedereen aanvaard als klasverantwoordelijke"

Een 11-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Indiana heeft Donald Trump in een brief een hart onder de riem gestoken. Het meisje kan goed begrijpen dat niet iedereen even blij is met Trump als president van de Verenigde Staten. Ze heeft het namelijk zelf ook meegemaakt.

22 reacties

  • Michelle Vliegenthart

    6 jaar geleden
    Ik hoop alleen niet dat hij het voorbeeld is voor een generatie kinderen. Dat je met zo’n attitude de boel mag overnemen. Al is Antwerpen ook met slimme zakkenvuller en pestkop De Wever en is de N-VA hier de baas en zouden we volgens het kunnen schudden als we een knieoperatie
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Ik blijf die man telkens maar sympathieker vinden.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Schattig hoe zo'n elfjarig kind iemand verdedigt met de mentale leeftijd van vijf jaar. Als ze dertig is zal ze wel zien dat zo'n vijfjarige enorme etters zijn die behoorlijk kunnen liegen en bedriegen.
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    @karine heeft men dat kind ook verteld wat er gebeurd met de natuurgebieden en zee voor de kust voor oliewinning van die slimme meneer met zn rode pet ? plots word de reden wel begrepen door een 11 jarige.....tzal eerder de uitleg zijn vd ouders waardoor dat kind het in haar perspectief plaatst.
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Hier zijn duidelijk weer Trump haters die reageren. Kinderen zijn slimmer dan sommige volwassenen. Ze zegt dat ze begrijpt dat niet iedereen hem accepteert, geen enkele president heeft (of zal ooit hebben) de hele bevolking achter zich. Je hebt nu eenmaal altijd voor- en tegenstanders. Had ze dit over Obama gezegd, ging iedereen akkoord met haar. Hier mag je ook geen eigen mening hebben. Alle presidenten (koningen) of politiekers werken voor zichzelf of voor de rijke "elite", hé Adolf.