Meryl Streep en Tom Hanks
Volledig scherm
Meryl Streep en Tom Hanks © EPA

Meryl Streep en Tom Hanks spelen elkaars grootste rollen na

Meryl Streep en Tom Hanks die samen te gast zijn bij Ellen Degeneres? Ja, dat moet wel resulteren in hilariteit. De twee acteurs werden door Ellen uitgedaagd om van scripts te wisselen en dus elkaars meest bekende rollen te vertolken. 

0 reacties

  1. “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten
    PREMIUM
    BV

    “Ik wilde niet sterven voordat mijn kinderen 18 jaar waren”: Hilde Van Mieghem kampte jarenlang met suïcidale gedachten

    In het vierde seizoen van haar VRT Canvas-reeks ‘Als je eens wist’ focust Hilde Van Mieghem (66) zich op geweld tussen (plus)kinderen in een gezin. Zelf had de Vlaamse actrice ook een turbulente jeugd, en dat heeft sporen nagelaten. “Tussen mijn 16 en 36 jaar ging er bijna geen dag voorbij zonder dat ik suïcidale gedachten had”, bekent ze in ‘Story’. Maar dankzij een goede psychiater heeft ze vandaag rust gevonden. “Mijn leven is een speeltuin geworden. Dat was het vroeger nooit.”
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?