© Jan Jacobs

© Jan Jacobs

thumbnail: null
thumbnail: null

Neos Kinrooi viert derde lustrum

Voor de leden van Neos Kinrooi werd de eerste vrijdag van 2018 een ware feestdag. In het Ophovense Dorpshuis mochten zij immers een dubbel feest vieren: de traditionele nieuwjaarsreceptie en 15 jaar Neos Kinrooi, het derde lustrum van hun club.

Jan Jacobs

De ruim tachtig aanwezige senioren – leden en genodigden – beluisterden tijdens de nieuwjaarsreceptie aandachtig de nieuwjaarsboodschap van voorzitter Annie Vanlaar. Vervolgens toostten zij op al het goeds dat zij elkaar voor 2018 toewensen.

De lustrumviering – het tweede deel van de feestnamiddag – in de daartoe feestelijk uitgedoste zaal startte met een academisch moment. Daarin schetste voorzitter Annie Vanlaar als eerste spreker de historiek van NEOS Kinrooi, vanaf de oprichting in 2002-2003 tot nu. Burgemeester Jo Brouns vertolkte het seniorenbeleid in de gemeente Kinrooi en zijn appreciatie voor de jubilerende club. Ere-nationaal voorzitter Thijs Streng verwoordde namens NEOS Limburg en huidig nationaal voorzitter Chris de Saveur zijn droom voor NEOS als organisatie van en voor ondernemende senioren.

Grete Cornelis, adjunct-directeur van NEOS nationaal, zei dat het voor onze senioren, NEOS-leden en –bestuursleden, bijzonder zinvol en belangrijk is om zich te engageren voor ònze concrete mensen: onze leden- senioren van hier en nu. Muzikaal werd het hele programma gekruid met licht jazz-intermezzo’s van Stef en Stefanie.

Daarna nodigde oud-NEOS-secretaris Theo Beijnsberger als gelegenheidspresentator alle aanwezigen uit om aan te schuiven aan een smakelijk vlees- en kaasbuffet. Vervolgens bracht de voorzitter hulde aan alle aanwezige leden, instanties en genodigden, die zij tegelijkertijd bedacht met een mooie NEOS-pen als aandenken aan deze feestelijke dag. Een bijzonder huldewoord en attentie was er voor Mia Vanhinsbergh-Snijkers die hiermee haar 10-jarige inzet in verschillende bestuursfuncties afrondt.Tenslotte mochten alle aanwezigen nog genieten van de spetterende vuurwerk-feesttaart “15 jaar NEOS Kinrooi” die als besluit van deze feestelijke namiddag de zaal werd binnengebracht.Op de foto vlnr Schepenen Vanmontfort, Meerten, burgemeester Jo Brouns en Neos voorzitter Annie Vanlaar en bestuur Reumers en Swennen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer