Paul Lembrechts.
Volledig scherm
Paul Lembrechts. © belga

VRT-CEO over heisa na aanstelling Jihad Van Puymbroeck: "Als iemand op de speelplaats zo werd aangepakt, zou iedereen spreken over pestgedrag"

VRT-CEO Paul Lembrechts heeft zich tijdens de nieuwjaarstoespraak voor het personeel van de openbare omroep uitgesproken over de hetze die op Twitter ontstond na de aanstelling van sociale mediaredacteur Jihad Van Puymbroeck. "Als iemand op de speelplaats zo hard werd aangepakt, dan zouden we klassikaal spreken van pestgedrag", aldus Lembrechts.

90 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Als wij haar woorden aanhalen worden we gedaagd via Unia voor de rechtbank. Waarom zij niet?
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    SAM Bedfort, ik denk dat gij heel erg verward zijt in uw haat tegen rechts. Theo was één van de eersten om haar te feliciteren.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Als in een ander bedrijf de personeelsdienst iemand zou aanwerven die nog niet eens treffelijk Nederlands schrijft, zou men spreken van onbekwaamheid. Als zij uit 120 kandidaten gekozen wordt als de beste wat een onbenullen moeten die andere 119 dan wel geweest zijn.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    van den brande is een tsjeef,de ceo ook,die moeten het restant van hun kiezers nog weten te bekoren,na het arco debacle,de leegloop van de kerken,het sterven van al hun cvp-oudjes blijft er niet veel over dus moeten ze vissen in de linkse vijver en het water is niet helder,eerder vuil
  • Rob Antonis

    6 jaar geleden
    Het is niet omdat je commentaar geeft of het niet eens bent dat dit weer “pesten” is. Haal er ook nog “ongewenst sexueel gedrag” bij. En die uitspraken komen van een “CEO” Wel wel... is die man vooraf voldoende gescreend?