De Sagrada Familia in Barcelona.
Volledig scherm
De Sagrada Familia in Barcelona. © AFP

Spanje breekt opnieuw toerismerecords en haalt VS in als tweede meest bezochte bestemming ter wereld

Het toerisme naar Spanje heeft in 2017 voor het vijfde jaar op rij records gebroken, ondanks de aanslag van augustus in Barcelona en de onzekerheid rond het illegaal verklaarde referendum in Catalonië. Spanje is nu na Frankrijk het tweede drukst bezochte land ter wereld. Dat zei de Spaanse premier Mariano Rajoy op bezoek in Rome.

5 reacties

  • jose pizarro

    6 jaar geleden
    Spanje altijd top heel veel diversiteit keuze voor iedereen wat cultuur, eeuwenoude geschiedenis heerlijke producten enz....... love Spain
  • De Waen Luc

    6 jaar geleden
    Johnny chanet : 15 jaar geleden misschien...ik heb er tot voor kort gewoond,,,huren, electriciteit, water, internet, voedsel is even duur als hier...duid me eens aan wat nu ginder 35% goedkoper is ??
  • Jack Dereder

    6 jaar geleden
    Geen probleem Johnny. Als we dezelfde lonen en pensioenen betalen als in Spanje kan het hier ook 35% goedkoper. Vrijwilliger?
  • Johnny Chanet

    6 jaar geleden
    Heel begrijpelijk als je het weer en de kust gaat vergelijken wat België te bieden heeft. Voeg daar nog aan toe dat de prijzen van alles en nog wat ongeveer 35% goedkoper zijn dan bij ons.
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    Ik heb Spanje 3 kansen gegeven en ga er nooit meer naartoe. Prachtig land maar verziekt door toerisme. Gelukkig hebben wij nog Italië met nog grote delen waar men het land puur kan ervaren. De regio Salento is nog steeds mijn favoriete bestemming binnen Europa.