HLN
Volledig scherm
© HLN

Jonge vrouw (23) opgesloten op zolder en gemarteld door haar vriend

De onderzoeksrechter in Charleroi heeft vandaag een 39-jarige man aangehouden voor poging doodslag, opsluiting en ook voor onmenselijke en vernederende behandelingen. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin te hebben geslagen, snijwonden te hebben toegebracht en haar te hebben opgesloten op de zolder van het huis van zijn moeder in Jumet (Charleroi). Deze vrouw, die de scène bijwoonde, is vrijgelaten zonder inbeschuldigingstelling. Dat is vernomen van het parket van Charleroi.

8 reacties

  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    100 jaar geleden gebeurde er ook genoeg vreselijke zaken maar toen werden de mensen braaf gehouden door meneer pastoor. Kijk maar eens vanaf de jaren 60 toen begon het hier zwaar te veranderen. Ontopic dat de moeder word vrij gelaten verwonderd me.....
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Idd, waarom werd de moeder vrijgelaten. Ze was getuige, heeft geen hulp geboden en geen reddingsdiensten verwittigd.
  • Eduard Wynants

    6 jaar geleden
    Waarom word die moeder vrij gelaten ?
  • bryan de ceuster

    6 jaar geleden
    alfred cool: Dit is van alle tijden hoor, het wordt echt niet gekker. Dat zeggen mensen trouwens al 100-den jaren "het wordt gekker". Niet dus.
  • alfred cool

    6 jaar geleden
    hHet wordt hier nog gekker met de dag en de vrouw of het meisje is altijd het slachtoffer. Zijn zij volgens sommigen nog mensen of lustobjecten , gewoon walchellijk ! ik eens benieuwd met welke goedkope straf mijnheer en vanaf komt !
  1. Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Delaplace mag van minister Dalle blijven zitten als CEO van de VRT: “Maar heel veel wrevel binnen de VRT”

    Frederik Delaplace mag voor Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aanblijven als CEO van de VRT. Dalle vindt dat Delaplace een zware inschattingsfout heeft gemaakt, al gebeurde dat met de beste bedoeling en vindt de minister het ook een belangrijk signaal dat de topman zich verontschuldigd heeft. Het is nu zaak het vertrouwen te herstellen, ten opzichte van de medewerkers, de buitenwereld en de betrokkenen, zei Dalle woensdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens Dalle is er zeker ook binnen de VRT duidelijk heel veel wrevel over de manier waarop het allemaal gelopen is.
  2. Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheidsbrief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”
    PREMIUM
    51

    Volgens collega’s en vrienden van Charon (26) en broer Sannie (25) maakt afscheids­brief veel duidelijk: “Nu zijn we terug samen bij mama en papa”

    Charon (26) en Sannie (25) waren niet “zomaar” broer en zus. Ze waren onafscheidelijk. Verenigd in het verdriet om hun ouders. En nu verenigd in de dood. De politie vond hen maandagmorgen terug in het huis waar ze samen woonden. Hij zou haar eerst omgebracht hebben om daarna zelf uit het leven te stappen. Het onderzoek moet nu uitwijzen of dat een gezamenlijke keuze was. Collega’s en vrienden getuigen: “Ze zei me dat ze niet zou weten wat ze zonder hem zou moeten doen.”
    Dentergem