.
Volledig scherm
. © James Arthur

Gents stadsbestuur: "Realisatie Ghelamco Arena is volledig volgens de regels"

"De realisatie van het stadion is helemaal volgens de regels verlopen én daar is reeds eerder in alle transparantie over gecommuniceerd", zo reageert het kabinet van burgemeester Daniel Termont op het artikel in onze krant over de bouw van de Ghelamco Arena. Volgens Termont is er wel een Europese aanbesteding uitgeschreven, maar kwam er geen positieve reactie op.

174 reacties

  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Een mislukte poging tot politiek spelletje spelen. Dat de pers het dossier kan inkijken leest blijkbaar niemand. Een beschuldiging is de laatste tijd schering en inslag zonder ook maar de juistheid ervan nagegaan te zijn, omdat beschuldigen genoeg is om geloofwaardigheid van de concurrentie te proberen kraken en mensen alles slikken als het maar in het kraam past is dit de nieuwe politieke strategie.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Niet moeilijk dat we veel te veel moeten betalen voor ons drinkwater he termont
  • Francois Jonckheere

    6 jaar geleden
    Waarom eerst vrijdag inzage in dossier ? Maandag en rest van de week dossier-grote kuis zeker ? Volgens een vrij en vrank weekblad zit inderdaad da watermaatschappij ook met geld in het station. Zou de burgemeester en de voorzitter van de maatschappij soms dezelfde zijn ?
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    10 miljoen euro van de watermaatschappij beleggen in een voetbalstadion ? hoe leg je zoiets uit?
  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    Met die centen hadden ze heel wat slachtoffers van de woningkraken kunnen vergoeden? Wanneer krijgen die iets?