© BELGA

© BELGA

© BELGA

© BELGA

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Stuntzege voor Waasland-Beveren tegen Club Brugge

Club Brugge heeft voor de derde maal dit seizoen verloren. Waasland-Beveren had genoeg aan een goal van Siebe Schrijvers om voor het eerst dit seizoen een driepunter te pakken. Een opdoffer voor de kampioen, die maar weinig klaarkreeg en woensdag aan de slag moet in de Champions League.

maj

Waasland-Beveren - Club Brugge baarde, zeker in de eerste helft, een muis . Eén echte kans kregen we te zien op de Freethiel, veel te weinig dus. Köteles stond pal op een poging van Diaby. De troepen van Stijn Vreven staan pal en beletten dat Club vrank en vrij kon voetballen, maar dreigden zelf amper.

© BELGA

Knap doelpunt Schrijvers

In de tweede helft werd het publiek iets meer verwend én kreeg het een knap doelpunt te zien. Waasland-Beveren zette een knap uitgespeelde aanval op en Siebe Schrijvers werkte die beheerst én hard af. Het was het sein voor Preud’homme om Jelle Vossen in te brengen, maar ook die raakte niet voor Köteles.

© Photo News

Eerste zege

Het is de eerste zege voor Waasland-Beveren voor dit seizoen. Dat komt nu met vijf punten op de twaalfde plaats. Club Brugge verloor al voor de derde keer in zes matchen en blijft zo hangen op de negende plaats. Woensdag wacht Leicester in de eerste speeldag van de Champions League.

MEER OVER SK Beveren

MEER OVER VOETBAL