Vlnr.: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte, burgemeester Daniël Termont, AA Gent- manager Michel Louwagie en Groen-schepen Filip Watteeuw.
Volledig scherm
Vlnr.: AA Gent-voorzitter Ivan De Witte, burgemeester Daniël Termont, AA Gent- manager Michel Louwagie en Groen-schepen Filip Watteeuw. © James Arthur

Gent-fans bedreigen auteur Ghelamco-boek: boekvoorstelling afgelast

Verscheidene fans van AA Gent hebben de auteur van het boek 'De Illegale Ghelamco Arena' bedreigd. De man is zo onder de indruk, dat hij in samenspraak met Standaard Boekhandel de boekvoorstelling heeft afgelast. Vandewalle laat ook weten dat er beslist is tot een tweede druk van het boek, wegens de vele bestellingen die ondertussen ontvangen zijn. 

231 reacties

  • Carla Van Geel

    6 jaar geleden
    Hoe kan je een menigte onjuistheden laten slikken? Duik in hun portemonnee! Beweren dat onkosten met belastinggeld niet geoorloofd zijn is een leugen want geen enkel project kan zomaar ontstaan zonder besprekingen die, zeker als ze ingrijpend zijn, gebeuren tijdens een ontspannen etentje. Een frietkraam is niet zo ideaal maar het hoeft ook niet een 4sterren resto te zijn en hier gaat het gewoon om een zaaltje met tafel en stoelen. Modder krijgen ze er gratis bij.
  • Frans Segers

    6 jaar geleden
    Die mannen hebben geen schuldgevoel en vinden stelen en bedriegen de normaalste zaak van de wereld.Voor wanneer het volgende schandaal of leugen want er zijn verkiezingen.Ook aan de kust zou het nog eens kunnen stormen nietwaar Johan.
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Fons Casteels. Wablief? In één week,das vliegensvlug. Weet je wat traag is om te kunnen foefelen? Je beloofde mandatenlijst langer dan een jaar achterhouden !
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Ach, JM Dedecker zou beter moeten weten. De dag dat hij Tom Boonen aanviel op TV kon hij zijn politieke carrière in de diepvries steken. Iets wat nu ook gaat gebeuren met de trollen van populistische partijen. Raak aan de sport en je mag het ook je buik schrijven. Dommer dan dom.Trouwens, NVA kan nog een lesje leren aan de vlugheid en openheid van de dossiers van dit stadion. Voor een simpele mandatenlijst hebben ze blijkbaar jaren nodig!
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Nu blijkt dat zelfs Doorbraak.be, het Vlaams nationalistisch forum en uitgeverij niet bereid was om het boek van Ignace Vandewalle uit te geven en hij het dus op eigen krachten heeft moeten doen. Waarschijnlijk omdat het boek te controversieel en beladen is en onvoldoende gecheckt en betrouwbaar. De kans is dus geweldig groot dat die "anonieme bedreigingen" verzinsels zijn van de auteur om zijn boek megapubliciteit te geven.