Patrick Dewael (Open Vld).
Volledig scherm
Patrick Dewael (Open Vld). © BELGA

Dewael betwijfelt uitspraak Jambon: echt meer Soedanezen in ons land na stopzetting uitwijzingen?

PolitiekPatrick Dewael, fractieleider van Open Vld in de Kamer, betwijfelt dat er sinds het stopzetten van de uitwijzingen veel meer Soedanezen in ons land zijn toegekomen. Dat zei hij in De Zevende Dag op Eén.

104 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Mr. Dewael, ik moet u na de zoveelste Verhofstadt, BHV, Turteltax, Ghelamco, enz.-schandaal volledig bijtreden. Jullie hooghartige blauwe-lintjes-styl die de burger constant met woord en daad bedriegt is echt niet die van BDW, Francken, Jambon&Co.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Bij de nva communicatie zitten er altijd twee of drie moeilijke woorden in die achterban niet verstaan en dus zullen ze wel gelijk hebben want toegeven dat iets niet verstaat 'tja , de nva achterban 'tja , vraag maar eens aan Jokke.
  • Roland Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    Als je van oordeel bent dat je wasmiddel niet goed genoeg werkt dan neem je een ander merk, hetzelfde doen wij met onze politieke partijen, we kopen een ander product, of het nu de NVA is of de OVLD is die in mijn zakken zit maakt me niet uit, met uitzondering van dat laatste doet de NVA een veel betere job.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Patrick Dewael heeft voor 200% gelijk. Het immigratiebeleid van deze regering is over het algemeen heel humaan en goed. Francken doet goed werk. Alleen mogen de NVA supporters dit niet weten en communiceert Francken alsof hij een heel streng asielbeleid voert. Die 'supporters' geloven zelfs dat Dewael, het huidige beleid dat hij met veel vuur verdedigt, wil aanpassen naar een open grenzen beleid. Te gek voor woorden.
  • Jean Driesen

    6 jaar geleden
    De oppositie heeft er na Peeters(CD&V)een nieuw lid bij. Dewael heeft kleur bekend. Voortaan zal hij de hetze tegen NVA steunen. NVA zal slapend rijk worden.