Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © photo_news

Twee cannabisplantages met 1.600 planten ontdekt in Sint-Joost en Ninove

Twee cannabisplantages met in totaal 1.600 planten zijn aangetroffen in Sint-Joost-ten-Node en Ninove. Dat meldt de Brusselse politie van de zone Noord (Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node en Evere) die daarmee een bericht van RTL Info bevestigt. Twee verdachten zijn opgepakt.

6 reacties

  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Maak het gewoon legaal zoals in Amerika en geniet van over een miljard euro extra inkomsten voor de staat. Mensen zullen nooit stoppen met cannabis te roken en dat doen we al duizenden jaren. Ook is het minder schadelijk dan alcohol.
  • mike dierickx

    6 jaar geleden
    Waarom dat nog steeds illegaal is ,is onbegrijpelijk. Iedereen zou winnen als het legaal zou zijn. Kijk maar naar Amerika, na jaren van keiharde bestrijding zijn ze daar ook tot het besef gekomen dat het de verkeerde aanpak was. Nu verdiend de staat er aan, Kwekers en dealers zijn nu belasting betalende en gereguleerde ondernemingen. Ook de kwaliteit en zuiverheid van de weed is er sterk op vooruit gegaan.
  • stijn rogiers

    6 jaar geleden
    Kwalitatief zullen de belgische boeren wel werelds produkt maken.
  • FRANS DE ROUCK

    6 jaar geleden
    Een paar maanden geleden werd er een plantage ontmanteld op de Moorselbaan Aalst. Niets van gelezen. Wel de camions gezien. Eigenaardig.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Niet vernietigen, maar verkopen voor legale doeleinden, zoals produktie geneesmiddelen. Spekt de staatskas en bespaart geld omdat je geen opruimingskosten hoeft te doen.