BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van Aert heeft handen vol met beresterke Sweeck, maar snelt na pittig duel wel naar derde opeenvolgende titel

BK VeldrijdenDrie op drie. Wout van Aert kroonde zich vanmiddag in het zand van Koksijde voor de derde keer op rij tot Belgisch kampioen veldrijden. De wereldkampioen moest wel afrekenen met een sterke Laurens Sweeck, maar met nog drie ronden te gaan sloeg de motor dan toch aan. Laurens Sweeck werd tweede, Daan Soete troefde Toon Aerts af voor de derde plek.

37 reacties

  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Het rare is dat Wout zelf zegt dat hij geen zin had in een feestje en bijna direct naar zijn mobilehome is gegaan en hij verliest want hij had te veel gefeest. Het artikel staat op de dezelfde pagina.
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    Tja... als je zelfs Sweeck kan kloppen... dan ben je klaar om op de weg klassieker te winnen... haha..
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    blijkbaar veel hollands kommentaar..... en .een koers duurt bijna 1 uur of 9 a 10 ronden en de prijzen worden nog altijd aan de aankomst uitgedeeld........
  • eddy vermeir

    6 jaar geleden
    Mooie wedstrijd uitgezonderd de snottebellen aan zijn neus en dan die kus met zijn vriendin, bah...en is niet eerste keer dat het snot eruit vliegt, misschien af en toe eens weg snuiten die handel. Toch dikke proficiat maar was wel zonder M.VDP!
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Wat we ons afvragen in gans dat gebeuren is wat Sven Nys en zijn aanhangsel die andere Sven daar terug op de commentaarstoel zaten te doen,wil Nys samen met Karel ons duidelijk maken wie er de eigenlijke bondscoach is,dus Nys,de andere kwam niet aan het woord.zijn rol als jaknikker speeld hij voortreffelijk.