Christophe Peeters, Gents schepen van Financiën.
Volledig scherm
Christophe Peeters, Gents schepen van Financiën. © Photo News

Gents schepen Christophe Peeters (Open Vld): "Ik zie niet in waar Bracke zo vreselijk van kan schrikken: hij was van alles op de hoogte"

Christophe Peeters (Open Vld), Gents schepen van Financiën, ontkent de beschuldigingen van malversaties in het dossier van de Ghelamco-arena, waar de stad Gent een skybox ter beschikking heeft. Vandaag blijkt dat de etentjes in de loge veel meer hebben gekost dan de 5.000 euro waarvan sprake in het boek ‘De illegale Ghelamco Arena’. Maar Peeters zei vanmorgen in De ochtend op Radio 1 dat "uiteraard alle facturen getraceerd kunnen worden".

217 reacties

  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Mr Peeters, ik moet uw partij na de zoveelste Verhofstadt, BHV, Turteltax, Ghelamco-Gent-Brussel,e.a.schandalen volledig bijtreden. Jullie hooghartige blauwe-lintjes-styl die de burger constant met mooie woorden en achterbakse daden bedriegt is echt niet de styl van Francken, Jambon, BDW&Co.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Open VLD, $pa en groen zitten samen in bad in Gent en zullen de komende maanden nog meer moeten uitleggen aangezien ze veel mensen tegen de borst stoten. Hierdoor zullen er allerhande dossiers naar boven komen waarbij de mensen de perceptie zullen krijgen dat het allemaal graaiers zijn! Enige alternatief voor linkse kiezer is pvda dus kiezen tussen pest en cholera, want cd&v is geen haar beter!
  • Conrad Steentjes

    6 jaar geleden
    Ik denk dat bervoets die bedreigingen georganiseerd heeft met de bedoeling om het ontslag van bracke uit te lokken zodat men nu de hele schuld op nva kan steken! Tenslotte moet het voor iedereen duidelijk zijn dat hier slechts één mening waarde heeft, want Guido heeft steeds inside informatie! Hij zit aan de bron!
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Marc Baeyens,veel geloofwaardiger als een De Wever die belooft de mandatenlijst te tonen .Die lijst moet wel heel complex en ingewikkeld zijn als je 6 maanden nodig hebt om deze te tonen....en dan uiteindelijk er te laf voor bent. Intussen staat Land Invest weer een stap dichter bij de verkoop van de Slachthuissite voor 135 miljoen euro + 7 miljoen euro als ‘vergoeding voor het projectmanagement'.Bron Tijd.be.
  • Eric Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Op de hoogte van wat?