© Photo News

Flapuit Kirsten uit ‘The Sky is the Limit’ stapt in het huwelijksbootje, maar niet met Jan Kriekels

Kirsten Janssens, de paaldansende flapuit uit het Vier-programma ‘The Sky is the ­Limit’, is klaar om zich te settelen. De 35-jarige heeft op haar Facebookpagina bekendgemaakt dat ze gaat trouwen. Niet met ondernemer Jan Kriekels, maar met Limburger Koen Ambroos. “Jij bent de beste!” schrijft ze enthousiast.

mrra

“Dank je om me zo gelukkig te maken en mijn glimlach terug te brengen”, schrijft ze op haar Facebookpagina. Ze is er helemaal klaar voor om aan het nieuwe avontuur met haar partner te beginnen. “Ik kijk enorm uit naar ons huwelijk. You are the best!”

© ISOPIX

Drie dagen geleden liet de vrouw weten dat ze een punt zette achter de knipperlichtrelatie met ondernemer Jan Kriekels. Samen hadden ze een turbulente relatie voor de camera van ‘The Sky Is The Limit’. “De hele wereld mag het weten en deze keer niet via de boekjes”, klonk het. “Jan en ik zijn officieel uit elkaar. Geen knipperlichtrelatie meer na 14 jaar… Dat knipperen is zeer vervelend voor de ogen”, schreef Janssens.

De vrouw gaat nu voor een totale ommekeer in haar leven. “Ik heb mijn ontslag gegeven en een nieuwe job en nieuwe auto…” Ook op liefdesvlak is ze dus klaar voor een nieuwe grote stap, maar dan met haar kersverse verloofde Koen Ambroos.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer