Dit zijn de verleiders in nieuw seizoen van ‘Temptation Island’

Geen spannende nachten op ‘Temptation Island’ zonder verleiders. Deze acht mannen moeten proberen om de hartjes van vier vrouwen met een vaste relatie op hol te brengen en - indien mogelijk - helemaal te veroveren. Dat doen ze allemaal op hun eigen manier…

vwh

Fabrizio (25), Houthalen

Deze coole jongen heeft een eigen tattoozaak en is naar eigen zeggen een verleider pur sang. Trouw? Daar gelooft hij niet in en dat wil hij bewijzen. Blondines met blauwe ogen, maar ook brunettes: wees gewaarschuwd.

Tijs (24), Laakdal

Enkele weken geleden werd gespeculeerd dat deze bouwvakker een van de acht verleiders was en het klopt. De kunst van het ‘binnendoen’ kent voor hem geen geheimen. Alleen al de voorbije drie jaar wist hij 120 vrouwen in bed te babbelen. “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on”, is zijn motto. Voor hem bij voorkeur geen Barbietrutjes.

Joshua (20), Balen

Joshua met de azuurblauwe ogen is dol op motorcross en zou graag doorbreken als model. Op ‘Temptation Island’ richt hij zijn aandacht volledig op de vier dames, die volgens hem een rustige aanpak nodig zullen hebben. Hij heeft alvast een tactiek uitgewerkt: “Eerst bezinnen, dan bespringen.”

Andrea (23), Maasmechelen

Deze Italiaanse macho, die werkt als autotester, heeft een klein hartje en een grote boon voor vrouwen. Een bepaald type heeft hij niet, een visie wél. Hij meent dat alle dames mooier worden na twee glazen alcohol. Eentje voor de statistieken: van de vier vrouwen, denkt hij er drie mee naar huis te nemen.

Gino (27), Den Haag

Voor deze Nederlander is monogamie een probleem, want hij raakt een vrouw snel beu. Elke zaterdagavond leeft Gino alsof hij op ‘Temptation Island’ zit… soms met gebroken harten als gevolg. Dat belooft voor de vele feestjes in het resort.

Tomas (23), Den Haag

Ook Tomas en monogamie zijn geen perfecte match. Deze man wordt niet snel verliefd… Dankzij zijn studies media, informatie & communicatie kan deze bootcamptrainer wel veel vrouwen voor zich winnen. Hij is van plan om eerst het speelveld te verkennen. Daarna kiest hij een doel, stelt hij scherp en gaat hij tot het uiterste.

Tireily (21), Zwolle

Hij werd ingeschreven door een vriend, maar nu wil Tireily zich bewijzen als verleider. Aan zijn zelfvertrouwen zal het niet liggen: hij vindt zichzelf het totaalplaatje en gaat altijd voor de hoofdprijs. Dames die constant door hem worden aangekeken, hoeven niet ongemakkelijk te worden: dat is gewoon zijn verleidingstechniek.

Matthew (26), Amsterdam

Deze bad boy werkt als administratief medewerker en heeft een zachte kant. Is dit een combinatie om de Keizer van ‘Temptation Island’ te worden? Eén ding is zeker: hij vindt zichzelf de ultieme verleider die de kunst van het zoenen volledig onder de knie heeft.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER