VIDEO. Spectaculaire crash: auto boort zich in eerste verdieping tandartsenpraktijk

Opmerkelijke beelden na een autocrash in de Amerikaanse staat Californië. Daar eindigde een wagen in de bovenste verdieping van een tandartsenpraktijk, nadat het voertuig een vluchtheuvel raakte. De bestuurder gaf toe drugs te hebben gebruikt.

rrln

In het Californische Santa Ana troffen de hulpdiensten een bijzonder zicht aan toen ze bij de plek van een auto-ongeval arriveerden. Volgens de politie raakte de bestuurder van de wagen zondagochtend (lokale tijd) op hoge snelheid een vluchtheuvel, waardoor het voertuig een stuk door de lucht vloog. De auto torpedeerde zich in de bovenste verdieping van een tandartsenpraktijk en bleef zo’n drie meter boven de grond bungelen.

Na de crash vloog de wagen in brand, vertelt een woordvoerder van de brandweer tegen MSNBC. De bestuurder en een passagier probeerden uit de wagen te ontsnapten. Dat lukte de passagier beter dan de bestuurder. De laatstgenoemde hing aan de onderkant van de auto, totdat toegesnelde agenten hem konden helpen.

De automobilist heeft bekend dat hij onder invloed was van drugs. Zowel hij als zijn passagier kwamen er met lichte verwondingen vanaf.

© REUTERS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer