Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Britse regering in crisisvergadering na faillissement van bouwreus Carillion

BuitenlandDe Britse regering heeft gisterenavond een crisisvergadering belegd na het onverwachte faillissement van bouw- en dienstenbedrijf Carillion. De linkse oppositie heeft forse kritiek op de manier waarop Theresa May de kwestie behandelde.

9 reacties

  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Theresa May wil blijkbaar de geschiedenis ingaan als de premier die Groot-Bretannië ten gronde richtte.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Ze kan nog altijd aankloppen bij Europa om steun te krijgen.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    CEO 's zouden als zulke bedrijven failliet gaan persoonlijk aansprakelijk gesteld worden , ook de vroegere Ceo's en het loon dat ze ontvangen hebben terug moeten geven als bewezen wordt dat het onder hun gezag fout is gegaan ! Dikke lonen op trekken maar NUL verantwoordelijkheid ...
  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    na de privatisering van de Britse spoorwegen, iets dat ze hebben moeten terugroepen want er gebeurde teveel ongelukken door gebrekkig onderhoud, kom dit wel ongelegen voor de Brexit boys & girls. Stilaan word het wel duidelijk dat ze daar een iets te dikke nek als standaard handhaven, ze gaan daar nog van die dingen zien gebeuren, da's zeker!
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Alle grote werken gaande van voetbalstadions, spoorwegbruggen en treinlijnen en stations werden door die firma uitgevoerd. Gooien met geld en alle realiteitszin verliezen liggen aan de oorzaak.