AFP
Volledig scherm
© AFP

Zo galant: Trump schuilt onder paraplu maar laat familie in de kou staan

BuitenlandDe etiquette wil dat je vrouwen laat voorgaan en je paraplu met hun deelt, maar die memo heeft Donald Trump duidelijk gemist. Gisteren schuilde de Amerikaanse president veilig onder een gigantisch regenscherm, terwijl zoon Baron en vrouw Melania de elementen trotseerden.

15 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    De paraplu, nu ook al het meest gehanteerde wapen van onze "leiders" van een democratische staat, religie en economische macht.
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Ik begrijp hem wel, als je elke dag ettelijke uren "executive time" nodig hebt om het camouflagekapsel boven die "stabiele,geniale" kop in stand te houden, dan heb je natuurlijk geen tijd om ook nog even vrouw en kind uit de wind te zetten.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Dat is niet de eerste keer: zo herinner ik me een foto van hem van net voor de verkiezingen, waarop hij ook lekker onder de paraplu loopt en Melania in de regen. Wat een verschil met galante en hoffelijke Obama!
  • Willy Govaert

    6 jaar geleden
    Een grotere boer bestaat er net !!
  • raf janssens

    6 jaar geleden
    tja dat krijg je nu hé als hij haar zou geholpen hebben kon dat wijzen op ongeoorloofd gedrag .dus als de vrouwen droog en uit de wind willen staan pak zelf een paraplu mee .