AFP
Volledig scherm
© AFP

Slachtoffers gechoqueerd door brief van Franse komiek Dieudonné aan Abdeslam

ISDieudonné heeft met een brief aan terreurverdachte Salah Abdeslam de woede opgewekt van de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Naar eigen zeggen is de Franse komiek een boek aan het schrijven en wil hij daarom de gedachtegang van de terreurverdachte beter begrijpen. Voor de nabestaanden is zijn initiatief echter een nieuwe klap in het gezicht. Dieudonné is in het verleden immers zelf al in opspraak gekomen omdat hij een terroristische daad verheerlijkt zou hebben.

5 reacties

  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Onbegrijpelijk dat men toelaat dat Abdelsalami nog post krijgt. Van familie zou eventueel nog kunnen maar van Fan's ??? Ik hoop dat die wel allemaal opgevolgd worden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Wat die Dieudonné eigenlijk vraagt, wordt eigenlijk gevraagd door de gerechtspsychiaters aan Abdeslam. Ik vind het daarbij nog lager dat hij eigenlijk munt wil slaan uit de aanslagen door het schrijven en verkopen van een boek.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Waarom hebben ze doodstraf afgeschaft destijds! Er zijn moordenaars die het echt verdienen!
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Dus hij wil vergoelijken dat je alles mag als je er maar een gegronde reden voor hebt.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Het is niet omdat enkele individuen hier hunne draai niet kunnen vinden, dat wij zouden moeten slikken om alles te veranderen om hun content te stellen. Verhuizen voor die gasten is de boodschap! Ik vind dat iemand die zo dicht bij terreur staat, geen enkel contact mag hebben met wie ook. Justitie in België, Nederland en Frankrijk is veel te laks. Ooit komt er een boemerangeffect.