Megyn Kelly
Volledig scherm
Megyn Kelly © EPA

Populaire presentatrice deelt 'geheime' afslanktip. Maar die komt haar duur te staan

Nu het nieuwe jaar begonnen is, gaan de afslanktips er bij vele mensen in als zoete koek. Maar wanneer een topfitte Amerikaanse presentatrice en journaliste - Megan Kelly - haar omstreden geheim voor een gezond leven deelt, wordt ze getrakteerd op een storm van protest.

33 reacties

  • daniel moniez

    6 jaar geleden
    die vrouw had het hier over ne meditatie ,die werkt, ben 10 kg vermagerd,door meditatie,herzeggen, ge eet teveel en ik eet minder,
  • Catherine D'haveloose

    6 jaar geleden
    Het probleem is niet alleen haar reactie, het is haar hele arrogante attitude. Ze is al van verschillende tv stations op straat gezet wegens haar harde, ruwe en arrogante aanpak van iedereen. Ze zou gewoon geen toelating meer mogen hebben om nog haar gezicht op gelijk welke post te laten zien.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    weeral overdreven reacties... als een persoon er zelf om vraagt als een soort geheugensteuntje is er niets mis mee, het is natuurlijk een ander gegeven als het gebeurt zonder dat de betrokkene erom gevraagd heeft. een wereld van verschil dus.
  • Moreno Tecchio

    6 jaar geleden
    Niet elke dieet werkt voor iedereen en zo deze manier van dieeten ook niet maar als het voor heeft gewerkt en zij heeft er geen probleem mee gehad awel proficiat goed gedaan zou ik zeggen
  • Benny Janssen

    6 jaar geleden
    Een dikke streep is ook een lijn .