unsplash
Volledig scherm
© unsplash

We hebben gemiddeld drie keer per maand seks en dat komt (een beetje) door Netflix

Vaak wordt gezegd dat ‘twee keer per week seks’ de norm is, maar dat blijkt in realiteit niet te kloppen. Of toch althans niet bij onze noorderburen. Uit een grootschalige steekproef onder 17.000 Nederlanders blijkt dat de meeste koppels ‘maar’ drie keer per maand seks hebben. Volgens relatietherapeut Rika Ponet komt dat onder andere door Netflix.

29 reacties

  • Daniel Corstjens

    6 jaar geleden
    Hoeveel keer heeft een een ander levend wezen op aarde sex per jaar,denk daar maar eens over na!
  • Frans Huybregts

    6 jaar geleden
    ze hebben THUIS maar 3 keren sex en elders ???
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Per maand?.Per week zeker.Ja denk dat de meeste wel meer sex hebben vooral alleen in een kamertje voor de pc ,op hun vrouw zijn ze uitgekeken na 5 jaar;
  • Michelle Vliegenthart

    6 jaar geleden
    Ik ben niet eens met de regelmaat van het cijfer. We hebben periodes van veel stress , ziekte of drukte enzovoort (wie van de twee het ervaart) ... We kunnen ons van Netflix wegtrekken om het te doen. Ik stel het zelfs vaker voor dan hij. Dan zijn er periodes van meerdere malen per dag, per week en dan per maand als het ff tegenzit. Het wisselt altijd af... we zijn al 13 jaar samen.
  • Max Maximus

    6 jaar geleden
    Veel mensen kennen hieronder niet het begrip van een "gemiddelde".Ik kijk geen netflix maar zou mijn gemiddelde ook kun opkrikken indien ik niet in ploegen zou werken.Hoeveel mensen/procent werken er in ploegen?