afp/Thomas Vanhaute
Volledig scherm
© afp/Thomas Vanhaute

"Ondanks controversiële stijl erg Republikeins beleid": het rapport van een jaar president Trump

6 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    inhoudelijk en relevant: Trump heeft minder jobs gecreëerd dan Obama; die kon jaarlijks betere cijfers voorleggen. Walmart geeft een bonus aan zijn werknemers om dan zijn Sam's Club stores te sluiten, Carrier verhuist duizenden jobs naar Mexico. Schade aan het milieu, Puerto Rico nog zonder stroom... Niet slecht bezig.
  • Max Illens

    6 jaar geleden
    De economie bloeit als zelden tevoren, de werkloosheid zit op een heel erg laag pitje, de beurzen op recordhoogtes. Bovendien zijn de Amerikaanse multinationals weer veel miljarden gaan investeren in eigen land en de Azië reizen van de President waren onverhoopte successen. Ondanks zijn controversiële stijl is hij niet slecht bezig die Trump hoor.
  • vandekempen bart

    6 jaar geleden
    eindelijk eens inhoudelijk en relevant ipv alleen maar zeveren over een of andere onsympathieke tweet van trump.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Voor de komende jaren verwacht Kerremans niet dat de stijl van de president zal veranderen": zijn stijl zal zeker niet veranderen, hij zal zichzelf een stabiel genie en het centrum van het heelal blijven vinden, maar of hij de komende jaren nog "de president" zal zijn, lijkt me zéér twijfelachtig.
  • Armand Smekens

    6 jaar geleden
    Trump liegt? En wat doet Kerremans? Uitspraken doen over iets wat hij NIET weet of kent! Zullen we het maar Björn houden, das ook een amerikakenner!