Paniek op de modeweek: modellen zitten vast in lift

De Amerikaanse modellen Kendall en Kylie Jenner, Hailey Baldwin en Jordyn Woods beleefden afgelopen donderdag bange momenten tijdens de eerste dag van de New Yorkse modeweek. De vier jongedames waren met de lift op weg naar een appartement voor een afterparty toen die plots blokkeerde.

vwh

De vier meisjes namen er meteen hun telefoon bij en belden de hulpdiensten, maar ze openden ook hun Snapchat-app om hun avontuur te documenteren. Eerst konden ze er nog mee lachen en testten ze verschillende filters van de toepassing uit, maar de vrolijke sfeer sloeg langzaam om in een beetje meer paniek. “Mijn ergste nachtmerrie is uitgekomen. We zitten vast in een lift”, zei Kylie Jenner in een filmpje.

Tot overmaat van ramp ontdekte het gezelschap dat Kendall hun enige snack - een reep met granola - had opgegeten. “We weten niet hoe lang we zullen vastzitten, maar jij hebt al ons voedsel al opgegeten”, sneerde Kylie naar haar zus. Erg lang moest het viertal niet wachten op hun bevrijding. Na twintig minuten kregen brandweermannen de stalen deur open. Voor zover we weten heeft niemand van de vier dames er een trauma aan overgehouden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer