Michel Preud'homme in Bordeaux.
Volledig scherm
Michel Preud'homme in Bordeaux. © Thierry Breton / Panoramic

Preud'homme zo goed als zeker nieuwe coach van Bordeaux - en géén bondscoach

Buitenlands VoetbalMet aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wordt de komende uren Michel Preud'homme aangekondigd als de nieuwe trainer van Girondins Bordeaux.

14 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    De nuchterheid heeft de bovenhand genomen. Trainer worden van een nationale ploeg is een verouderd gegeven en zeker geen toekomst : je kunt je er alleen belachelijk maken. Bij Bordeaux kan hij iets presteren, wat bij de Rode Duivels niet het geval was. Goede keuze dus !
  • bernard dumont

    6 jaar geleden
    gelukkig word hij geen bondscoach daarvan zijn we gespaard. zo een wondertrainer is hij ook niet, kijk hoe Leko het doet, beter dan Michel. Als ge goede spelers hebt is het niet moeilijk om resultaten te halen, waarom wilde hij niet gaan naar Mechelen....juist omdat hij daar zou op zijn bek gaan!!
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    spijtig dat het kv mechelen niet wordt, maar hij leeft nu in bordeaux bij zijn vriendin, dus zou het normaal zijn dat hij voor bordeaux kiest, en ik hoop dat hij daar zeer goed werk levert zodat hij de domme anti-preud'hommers een slag in het gezicht slaat.hij begint daar vanaf zero en hij wordt daar binnen een paar jaar een hero, veel succes michel
  • Werry Galle

    6 jaar geleden
    Er zitten hier weer heel wat bleiters die maar wat blij waren geweest moest Michel hun ploegske getraind hebben. Veel succes ginder Michel
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ik denk dat er in Frankrijk veel meer kenners zijn dan in België. Zijn fratsen zullen daar nog veel minder geapprecieerd worden want hij is daar geen legende bij de nationale ploeg geweest.