Marc Descheemaecker ontkent dat hij contacten heeft gehad met de media over mogelijk financieel gesjoemel door Tom Meeuws (sp.a) bij De Lijn Antwerpen.
Volledig scherm
Marc Descheemaecker ontkent dat hij contacten heeft gehad met de media over mogelijk financieel gesjoemel door Tom Meeuws (sp.a) bij De Lijn Antwerpen. © EPA

Descheemaecker bijt van zich af na beschuldigingen van sp.a-voorzitter: "Crombez is wanhopig. Hij zit echt aan de grond"

AntwerpenMarc Descheemaecker, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Lijn en lid van N-VA, betreurt dat hij door sp.a-voorzitter John Crombez beschuldigd wordt van perslekken over Tom Meeuws, die gisteren zijn ontslag aanbood als kandidaat van de Samen-lijst in Antwerpen. Dat zei hij vanmorgen in 'De Ochtend' op Radio 1.

126 reacties

  • sven vandevyvere

    6 jaar geleden
    Descheemaecker , is dit niet de man die miljoenen over de balk heeft gegooid bij de NMBS voor nutteloze dure studies ?
  • Lewis De Leeuw

    6 jaar geleden
    Crombez, echt waar... Mest uw partij eens deftig uit en kom met een degelijk programma in het voordeel van de werkmens. Je hebt nog 9 maanden. Je kan "gisteren" al beginnen!
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Volgens Meeuws waren er maar vijf mensen op de hoogte van zijn ontslagvergoeding: hij zelf, directeur-generaal Kesteloot en drie politici die in de raad van beheer zaten. Dat klopt niet. De personeelsdirecteur wist het ook, de bedrijfsjurist wist het ook en de hoofdboekhouder wist het ook. Tel daar hun adjuncten en hun secretaresses (m/v) bij, en je zit al aan 5+9=14 mensen die wisten dat Meeuws vijf maanden salaris kreeg uitbetaald.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Typisch iemand waar de nieuwste fiscale wetgeving voor gemaakt wordt. Met dank aan zijn eigenste partij en Open VLD. Een SPa -er sjoemelt immers niet alleen!
  • johny daneels

    6 jaar geleden
    Als die meeuws zijn job correct had gedaan dan was er niks om naar de pers te lekken, goed dat die beerputten worden geopend