AFP
Volledig scherm
© AFP

Europese autoverkoop op hoogste peil in 10 jaar, VW blijft de grootste

De verkoop van nieuwe personenwagens is in 2017 in de Europese Unie uitgekomen op het hoogste peil in 10 jaar. Voor het eerst sinds 2007 ging de verkoop door de grens van 15 miljoen, zo blijkt  uit de jaarcijfers van de Europese constructeurskoepel ACEA. Volkswagen blijft de grootste in Europa.

8 reacties

  • christy august

    6 jaar geleden
    Vandaag laat de VW groep terug zien dat ze niet te vertrouwen zijn , en dat op alle gebied . Medewerker geschorst om de testen met dieren te verantwoorden ? Probleem opgelost . Dus een persoon is verantwoordelijk voor zo iets , de rest weet van niets .
  • Peter Bevers

    6 jaar geleden
    Vorige week de nieuwe Seat Arona FR full option besteld; mijn derde Seat. Super tevreden van dit VW produkt en ik moet niks anders hebben. Met de overname van onze huidige Seat Leon ST en salonkorting betaalden wij nog de helft van de catalogusprijs.
  • Guido De Decker

    6 jaar geleden
    Nieuwe wagens zijn gewoon te duur geworden voor de werkende mens. De enig auto industrie die het goed doet is de 2de hands markt maar zelfs die prijzen stijgen door vraag en aanbod.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Het gaat toch echt wel slecht met al die rechtse regeringen. Zelfs als ze kapot gepest worden door links (zo als in België) doen ze het beter als hun pestende voorgangers.
  • rudi Dido

    6 jaar geleden
    Begrijp ik niet vw is tegenwoordig alleen te betalen als je veel geld hebt