Bij het incident in het VTI van Izegem raakten tien leerlingen gewond.
Volledig scherm
Bij het incident in het VTI van Izegem raakten tien leerlingen gewond. © Google

Geen 100-dagenviering voor leerling die voetzoeker gooide op speelplaats: "Hij wist niet dat bommetje zo krachtig was"

IzegemEen van de zesdejaars uit Prizma Campus VTI ziet vrijdag de 100-dagenviering aan zijn neus voorbijgaan. De jongeman werd geïdentificeerd als de gooier van een voetzoeker op de speelplaats vorige week donderdag. Tien leerlingen raakten toen gewond.

5 reacties

  • Daniël Gyssens

    6 jaar geleden
    Gewoon verbieden die rommel.Elk jaren worden tientallen dieren de dood ingejaagd door die smeerlapperij.Trouwens waar is dat voor nodig ?
  • Freddy van steenberghe

    6 jaar geleden
    en waarom verkopen ze dat dan?
  • Bob Bedford

    6 jaar geleden
    De straf is alweer veel te laag. Vanaf het moment dat je anderen verwondt moet je een serieuze straf krijgen ! En t' is niet omdat je de inpact niet kan inschatten dat de straf dan licht moet zijn.
  • censor

    6 jaar geleden
    In mijn snaakjaren...bommetjes (3 )met lontje in elkaar gedraaid en lont aangestoken..ontplofte in mijn hand, gelukkig zonder schade, maar heb een halfuur in een hoekje gezeten ....tot de pijn weer draaglijk werd...
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Voetzoekertjes (hoe schattig het woord ook mag zijn), zijn oorzaak dat betogers oordopjes moeten dragen. Niet in het minst omdat niemand weet waar zo'n ding gaat ontploffen. Zelf met virtuele voetzoekertjes kan het mislopen. Ik liep gehoorschade op tijdens een sketch in het Kusttheater omdat er een effect van een voetzoeker nodg was, schade door een slecht afgestelde luidspreker...