© Photo News

‘The X-Files’-actrice Gillian Anderson ziet er onherkenbaar mager uit

De Amerikaanse actrice Gillian Anderson, bekend van series zoals ‘The X Files’ en ‘The Fall’, ziet er tegenwoordig erg scherp uit. Meer nog: ze is haast onherkenbaar. Dat werd duidelijk toen ze afgelopen week haar eigen ster onthulde op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles.

vwh

In ‘The X-Files’ gaf Gillian Anderson gestalte aan FBI-agente Dana Scully. Ze werd bekend om haar rode haarkleur en vrouwelijke rondingen, maar vandaag ziet ze er helemaal anders uit. Enkele jaren terug ruilde ze rood haar al voor een blonde coupe, waarmee ze al te zien was in de Britse misdaadreeks ‘The Fall’.

© Photo News

Nu is ze ook ettelijke kilo’s verloren, zo blijkt uit nieuwe foto’s van haar op Hollywood Boulevard en tijdens de uitreiking van de Golden Globes. De actrice, die niet te zien zal zijn in het vervolg op ‘The X-Files’, draagt ook een bril. Die maakt de metamorfose compleet. Entertainmentblad The Hollywood Reporter bestempelde de ster in een recent artikel weinig subtiel als ‘scully, afgeleid van ‘skull’. Dat is Engels voor ‘schedel’.

© EPA-EFE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer