De pony's staan verdrietig naar hun soortgenoot te kijken die werd gedood in een verkeersongeval.
Volledig scherm
De pony's staan verdrietig naar hun soortgenoot te kijken die werd gedood in een verkeersongeval. © Facebook/Sarah Simmons

"Misschien zet deze foto automobilisten wel aan het denken"

Het is een hartbrekend beeld. Een kuddy pony's waakt bij een overleden soortgenoot langs een weg in het nationaal park New Forest in Zuid-Engeland. De Britse dierenarts Sarah Simmons deelde een foto van het aangrijpende tafereel op social media en maande automobilisten aan om hun snelheid te matigen.

9 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Paarden horen wel los te lopen, Gerd Peeters, dat is hun natuur. Blijf jij maar binnen zitten op je stoel. Buiten rijden er auto's rond.
  • Van Constantinus

    6 jaar geleden
    ralph, in deze maatschappij is het niet normaal dat paarden of andere huisdieren zomaar op de openbare weg lopen, dat is om problemen vragen, want dan ben je als eigenaar altijd verantwoordelijk voor eventuele schade aan derden.
  • Ralph De Meerleer

    6 jaar geleden
    Gerd,paarden die loslopen is normaal! Wij hebben ze beginnen opsluiten! Misschien zijn loslopende mensen juist wat om problemen vraagt!
  • Sarah Vandeurzen

    6 jaar geleden
    Ik denk dat iedereen remt hoor in de mate vh mogelijke. Een aanrijding met een dier kan voor de bestuurder ook dodelijk zijn.
  • karin verwimp

    6 jaar geleden
    Niet op rekenen. hardrijders blinken maar in één ding uit: egoïsme. Hopelijk heeft dat misselijkmakend individu flinke schade aan de wagen zodat het een smak geld kost.