Jan Segers in 'De Afspraak'.
Volledig scherm
Jan Segers in 'De Afspraak'. © VRT

"Laat Wouter Van Besien een boete betalen telkens hij het over 'moddergooien' heeft"

Onze politiek journalist Jan Segers heeft vanavond in 'De Afspraak' gereageerd op de breuk van het kartel 'Samen', een gevolg van het nieuws over mogelijk financieel gesjoemel van Tom Meeuws (sp.a) als directeur van De Lijn in Antwerpen. Dat nieuws werd door Het Laatste Nieuws naar buiten gebracht. Zowel Groen als sp.a hebben het over een moddercampagne. Maar "dit is relevant", zegt Jan Segers. "Dit gaat over inhoud."

142 reacties

  • Ronny Claes

    6 jaar geleden
    Die Tom Meeuws zal wel mooi plaatje binnen Spa krijgen, maar Spa beseft niet eens dat ze zich daarmee telkens opnieuw zelf in de vernieling rijden en naar een nooit gezien dieptepunt zullen zaken bij de eerstvolgende verkiezingen.
  • Hugo casteels

    6 jaar geleden
    ik vraag mij af hoe moeilijk regeren het moet zijn voor NVA-ministers met een administratie die nog vol socialistische creaturen zit.
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Er zijn hier een hele hoop die nog NOOIT een geheimhoudingsclausule hebben getekend Die staat in je dienstneming contract, NOOIT op je eindcontract. En levenslang is geldig voor maximaal 5 jaar (Belgische wetgeving). In geval van fraude telt (die 5 jaar) niet. Al de rest is zever.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Het wordt tijd dat diene Segers een boete krijgt elke keer hij zijn informatiebronnen niet dubbelcheck, als dit over dergelijke info gaat. Wedden dat hij nog bovenop zijn pree nog zal moeten opleggen. Was het zo fout, waarom is er dan geen gerechtelijk onderzoek?
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Gezien hoe Almaci bijna van haar stoel donderde toen Jan Seghers zei dat het lek wel eens vanuit Groen kon komen! Dat politici geoefende leugenaars zijn is geweten, we zullen zien of haar gespeelde verontwaardiging nog een staartje krijgt Wie denkt dat die groenen nog altijd bomenknuffelaars zijn denk beter iets anders! Waar ene Guido Bervoets de moed blijft halen om dit allemaal alsnog te minimaliseren doet pijn aan de ogen!