Donald Trump met zijn stafchef John Kelly.
Volledig scherm
Donald Trump met zijn stafchef John Kelly. © Photo News

Trumps stafchef: "Sommige campagnebeloftes over migratie en muur waren 'ongeïnformeerd'"

John Kelly, stafchef van de Amerikaanse president, heeft verschillende van Trumps campagnebeloftes over migratie - zoals een muur over de hele grens met Mexico - "ongeïnformeerd" genoemd. Dat schrijft de Washington Post. "Een verkiezingsstrijd voeren is nog iets anders dan regeren", aldus Kelly. "Het is echt moeilijk." 

9 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    En dan zijn er, ook hier, nog van die beate bewonderaars die beweren dat "Trump tenminste doet wat hij beloofd heeft"! Als er nu één belofte was waar zijn hele campagne om draaide, was het deze wel!
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Daar was dan de hele verkiezing rond gebouwd. Wanneer hebben de mensen eindelijk door dat ze belogen worden waar ze bij staan? Of zijn ze echt zo dom dat ze het niet (willen) zien.
  • Neyt Erik

    6 jaar geleden
    Een muur van 1000 km op een afstand van 3000km,je moet er maar in geloven.Trouwens een muur van 1000 km laten bouwen,dat zal de kas in de US helemaal ontwrichten.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dat lijkt sterk op de open grenzen van de EU.
  • Stijn Lampo

    6 jaar geleden
    Je zag toch van ver aankomen dat een muur bouwen en Mexico ervoor laten betalen onmogelijk was? Een muur bouwen kan wel, maar no way dat Mexico ervoor zou willen betalen...