Mark Baert
Volledig scherm
© Mark Baert

Poeder in brief op kabinet Francken is géén antrax

De hulpdiensten hebben het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken opnieuw vrijgegeven, na de verdachte brief die er was toegekomen. In de brief zaten poeder en een kogel. De antraxprocedure werd opgestart en ook de ambtswoning van premier Michel, aan de andere kant van de straat, werd preventief ontruimd. Deze avond meldt Francken zelf dat het niet om antrax gaat.

141 reacties

  • Rudolf Leplae

    6 jaar geleden
    Misschien was het een goede manier om in de kranten te komen want daar focust N-VA dagelijks op en met dergelijk voorvalletje zijn houding verrechtvaardigen ..
  • Albert Gruymans

    6 jaar geleden
    Dat gedoe met die bende losers van Nva hangt mijn keel uit , de voorbije jaren ben ik gedegouteerd van de politiek, Nva is het ideale middel om eens goed over te geven of als je geconstipeerd zit ... geen immodium gewoon Tv aansteken en weer miserie met Nva.
  • Ramie Abdel

    6 jaar geleden
    Beste oplossing.ontslag nemen mr theo
  • Leonard Tonnelier

    6 jaar geleden
    Het maakt mij bang voor de toekomst om te zien hoeveel men hier op dit forum ongehinderd zijn gif mag spuien.
  • Sandrine Kozinksky

    6 jaar geleden
    Hebben ze de dader ? Neen = dus geen links gespuis. Weet men hier feitelijk wel wie er allemaal afziet van het bestuur van Nva en MR 'want die brief kan ook bedoeld geweest zijn voor Michel de valse waal' - het kan evengoed wéér van de maffia komen of van misnoegde bedrijfsleiders, gezien de torenhoge faillissementen onder Nva en sparring partner MR ...