Elio Di Rupo (PS) en Charles Michel (MR).
Volledig scherm
Elio Di Rupo (PS) en Charles Michel (MR). © Belga

Michel schiet met scherp op Di Rupo: "Miserie, miserie, miserie? Misschien heeft hij het over zijn eigen stad"

Premier Charles Michel heeft fors uitgehaald naar zijn voorganger en PS-voorzitter Elio Di Rupo. De eerste minister kon het maar matig appreciëren dat Di Rupo gisteravond kritiek had geuit op het arbeidsmarktbeleid van de federale regering. "Ik heb geen lessen aan te nemen van iemand die aan het hoofd stond van een regering in een periode waarin 25.000 banen in de privé verloren gingen", viel Michel uit.

104 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    ik vind dat de mensen flexi job zouden moeten weigeren want niet verplicht zou dan eens willen zien wat wetgever gaat doen als personeel niet aan zulke voorwaarden wil werken!!
  • Jozef Dezeeuw

    6 jaar geleden
    Ben geen fan van Di Rupo, maar hij heeft wel gelijk.
  • james vroman

    6 jaar geleden
    nee hij had het over u beleid ..volgens Belga ..
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Merkwaardig wat Di Rupo zegt, hij zou veel voor eigen deur keren en zich afvragen wat zijn PS ministers 23 jaar lang gedaan hebben op pensioenen voor de privé sector pensioen namelijk NIETS, bewijs bekijkt het gem.pensioen in de privé sector nauwelijks 1100 euro.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De PS staat voor 'corruptie, mandaten, liegen'. Neem het recentste voorbeeld, de burgemeester van Brussel Close en absolute mandatenkoning, wilde zelf het goede voorbeeld tonen maar blijft nu toch voorzitter van een super-vzw met 37 miljoen euro omzet.