Burgemeester van Gent, Daniël Termont, bij de bouw van de Ghelamco Arena en de infrastructuur rond het stadion, in 2013.
Volledig scherm
Burgemeester van Gent, Daniël Termont, bij de bouw van de Ghelamco Arena en de infrastructuur rond het stadion, in 2013. © kos

Termont dient klacht in tegen auteur Ghelamco-boek: "Dit aanvaard ik niet"

Burgemeester van Gent, Daniël Termont (sp.a), dient klacht in tegen Ignace Vandewalle. Hij is de auteur van het omstreden boek 'De Illegale Ghelamco Arena'. "Ik kan tegen zeer veel als politicus, maar dat men mij onterecht beschuldigt van schriftvervalsing, aanvaard ik niet", zei de burgervader aan VTM Nieuws.

123 reacties

  • PHILIPPE Leemans

    6 jaar geleden
    enkel geld kan die gast van Ghelamco op vrije voeten houden, Thermont - Ghelamco - Optima - de rode baletten in Monaco
  • marc tamar

    6 jaar geleden
    Hij zal dat vanzelfsprekend niet zelf bekostigen maar stad Gent laten opdraaien.
  • Glenn De Boeck

    6 jaar geleden
    Dat Termont maar eerst zijn gestolen belastingsgeld teruggeeft voor die zijn mond opendoet!
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Jullie beschouwen iedereen van de SP.a en Groen als aangeschoten wild en zijn van mening dat alles is toegestaan om hen allerlei smeerlapperij en verwensingen naar het hoofd te slingeren en te beschuldigen zonder enige kennis van zaken en zonder enige vorm van proces en iedereen wie daar niet in meegaat wordt verrot gescholden. Wat een arrogantie en wat een misprijzen voor mensen die er een andere mening op nahouden dan jullie. Is dat een typische rechtse karaktertrek? Waarschijnlijk.
  • Medard Albrechts

    6 jaar geleden
    tja, meneer de sossen voelt het warm worden onder zijn gat