Photo News Simon Mouton
Volledig scherm
© Photo News Simon Mouton

Leko klaar voor heksenketel op de Bosuil: "Weten wat ons te wachten staat"

Club BruggeNa de glansprestatie tegen Charleroi wacht Club Brugge zondag meteen een loodzware opdracht. Ivan Leko hoopt dat zijn team de moeilijke klip op de Bosuil weet te omzeilen: "Winnaars kunnen in de moeilijkste matchen hun kwaliteiten tonen. Dat wil ik zien op Antwerp."

5 reacties

  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Geert Thijs !!!!!! Wij zijn den Anderlecht niet dan we moeten zwart geld gebruiken om te kunnen winnen . En vijf er uit dan vijf andere er in die even goed zijn. We hebben het al bewezen.
  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Geert Thijs, een beetje zoals Van Den Stock tegen Nottingham? Wat hij nota bene zelf heeft toegegeven? Zou je dan niet beter stilletjes in een hoekje beschaamd zitten wezen? Of ook goed, in een riool. Daar horen jij, je soortgenoten em jullie flauwekul thuis.
  • lucien Noreilde

    6 jaar geleden
    benieuwd hoe de scheids het zal aanpakken zal hij schoppen toelaten zo als al zo dikwijls ? zal club de competitie verder moeten met een paar gele kaarten en gekwetsten in enkel matchen is de voorsprong zo gehalveerd , is een goede video ref voorzien lawaai van HVH hij is kampioen geworden door het achterbaks systeem en competitie vervalsing club moest 4 over de koppen berg tegen 2x voor AA Gent Europees prachtige resultaten , Van Summeren won ook Parijs Roubaix
  • dana van laere

    6 jaar geleden
    Schorsing in Gent??? Volgens mij is dit donderdag thuis tegen Oostende ☺️
  • Nathalie Stoop

    6 jaar geleden
    De scheidsrechter zal deze 5 spelers zeker geen geel kaart geven ze zijn al door Verhage op te hoogte gebracht anders voor de wedstrijd nog in de kleedkamer komen