ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

"Woorden als kech en bitch, dat is niet kwetsend bedoeld": management Boef verbaasd over alle heisa

De reacties op de uitspraken van rapper Boef hebben tot verbazing geleid bij zijn management. "Radio-dj's die zeggen dat ze hem niet meer gaan draaien, terwijl ze dat daarvoor ook al niet deden. Festivals die hem niet eens geboekt hadden, maar beweren dat ze hem hebben gecanceld. Heel erg", aldus Glen Faria van Boefs management.

19 reacties

  • Sjonny Martero

    6 jaar geleden
    Welke normen en waarden. Niet kwetsend bedoeld. Leg dan eens uit wat je wel bedoeld.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Man toch, het gaat hier niet over zijn liedjesteksten maar over denigrerende en respectloze vrouwonvriendelijke uitspraken op social media. Die jongen is een has-been. Als je als manager een greintje verstand zou hebben je Boef laten vallen. Maar aan zijn praat te horen is hij van hetzelfde laag alooi en was hij niet aanwezig toen het verstand werd uitgedeeld.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    We hebben geen respect meer voor anders denkenden, andere culturen, andere genders, andere mensen. Maar respect moet je natuurlijk ook wel verdienen.
  • Youssef Ken

    6 jaar geleden
    Tieners vinden Boef nog cooler. Ik hoor onderweg naar het werk jongens en meisjes grappen maken kesh hier kesh daar. Deze generatie is dit gewoon aan het worden. Deze heisa heeft hem alleen maar populairder gemaakt.
  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Management die zijn uit het zelfde hout gesneden.Richting grens lijkt mij de oplossing.