Peter Gyselbrecht.
Volledig scherm
Peter Gyselbrecht. © BELGA

Kasteelmoord: Peter Gyselbrecht krijgt schadevergoeding van 250.000 euro niet wegens zijn eigen gedrag

Peter Gyselbrecht (38), zoon van de hoofdverdachte in de kasteelmoord, kan fluiten naar de schadevergoeding van een kwart miljoen euro die hij had geëist van de Belgische staat. Tijdens het onderzoek zat hij zeven maanden in de cel.

13 reacties

  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Het blijft toch zijn vader, hij gaat toch zijn eigen vader niet verloochenen
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Familie Gyselbrecht is één pot nat . Had hij meegewerkt zou alles sneller zijn gegaan maar hun eigenzinnigheid zo u nog moeten beloond worden met schadevergoeding . Die familie schaamt zich voor niets en niemand en denkt zich alles te mogen permitteren .
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    Buiten vervolging gesteld is niet hetzelfde als onschuldig zijn of vrijgelaten omdat je onschuldig bent. Zo braaf is die meneer nu ook weer niet , bv copieren van bewijsmateriaal bij inzage, beweren dat je nergens iets van weet en dan maanden erna uitkomen dat je het wel wist, obstructie van het onderzoek. Dan moet je ook niet verwondert zijn dat je geen schadevergoeding krijgt, eigenlijk moest hij dan een boete krijgen voor tijdverspilling van de politie.
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Schandalig wat de Staat zich ongesanctioneerd tegenover zo'n Belastingbetalende Burger allemaal kan permitteren.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Zeer ingewikkelde zaak,ben benieuwd hoe het proces uiteindelijk gaat aflopen,voor iedereen die vals beschuldigd wordt is dit erg,de vader had beter alles direct bekend zodat hij zijn zoon al deze ellende had kunnen besparen.