Online gokken onder valse naam mogelijk op website Nationale Loterij

Wie een beetje handig is kan bij de Nationale Loterij online gokken onder een valse naam. Dat onthult een computerexpert aan VTM Nieuws. Jongeren onder achttien jaar kunnen op die manier het verbod op gokken omzeilen. De Nationale Loterij wilde niet voor de camera reageren.

12 reacties

  • danny meulders

    6 jaar geleden
    de Nationale loterij dient alleen om uw geld op een lucratieve wijze uw geld af te pakken en het doekje voor het bloeden is alles voor het goede doel
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Heel simpel. Je neemt stiekem de pas van je ouders. Vult alles in ook de naam van uw ouder en je geeft uw rekeningnummer op voor te ontvangen van de eventuele kleine bedragen. En moet je zelf gaan ontvangen in Brussel, dan denk ik niet dat uw ouders kwaad zullen zijn. En Carl als je zo redeneert dan moet je alles verbieden. Er zijn mensen die verslaafd zijn aan: roken, drinken, chocolade, eten, gamen, tv, sex, ... Daar is ook al veel kapot gemaakt. Ga je dit ook allemaal verbieden?
  • tim moons

    6 jaar geleden
    carl op de beek, wedden dat dat niet lukt...
  • Sam Maertens

    6 jaar geleden
    Het leven op zich is al een gok. Dus, "who cares"? Laat iedereen eens zijn eigen beslissingen nemen maar er dan ook de gevolgen voor dragen, en niet op de kap van een ander.
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Je hebt zoveel kans om een serieus bedrag te winnen als dat er morgen een alien aan je deur zou bellen.